Tervek - Brandon Sanderson (Ködszerzet, Elantris, Idő kereke, Stormlight, Warbreaker, Alcatraz)

Aki szereti Brandon Sanderson írói munkásságát(Ködszerzet I -IV, Elantris), azoknak van egy jó hírem, bár a hír nem új, de az író hazai kevésbé ismertsége miatt még sokak nem tudhatják.

Az író jelenleg az Idő kereke sorozat befejező kötetén dolgozik(Memory Of Light - külföldi megjelenési dátum: 2013.01.08.), utána az idehaza még kevésbé ismert sorozatának, a Stormlight-nak (illetve egyelőre még csak önálló könyv, mivel egy rész van eddig belőle) a 2. illetve 3. részét fogja írni.

Közvetlen a Stormlight 3. része után kezdi el írni az Elantris 2. részét, ami szintén egy trilógiává fog a tervei szerint bővülni, illetve a történetek nem fognak szorosan kapcsolódni egymáshoz (ez azt jelenti, hogy nem Raóden herceg és Saréné lesznek a 2. rész főhősei, hanem Kiin gyerekei).

Valamikor utána pedig jön a 2. Ködszerzet trilógia! Tervei szerint a Ködszerzet egy trilógiákból álló trilógia lesz, tehát valamikor még lesz egy 3. Ködszerzet trilógia is. Viszont a 2. trilógia egy 20. századi szintű technológiai tulajdonságokkal rendelkező világban fog játszódni.

Tervezi még a Warbreaker 2. részének megírását, sajnos ez sem túl ismert még(pedig az első rész teljesen INGYEN letölthető és olvasható, bár igaz, csak angolul), valamint az Alcatraz sorozatának 5. részét is.

Illetve ezeken kívül még jó néhány könyv megírását tervezi, ezek címei megtekinthetők a blogbejegyzésében, illetve további érdekes infók találhatók a hivatalos oldalán, például megtekinthetjük, hogy az aktuális projektjeiben éppen hol is tart.


Nincsenek megjegyzések: