Hírek - Elkészült az Ad Astra Kiadó honlapja || Hamarosan: Galambkaland || Új Vérmacskás kötet || Agave könyvheti megjelenései || Libri-könyvbemutatók Erdélyben


Elindult az Ad Astra Kiadó weboldala!
Az oldalon megtaláljátok az eddig megjelent könyveket (fantasy és sci-fi témában), ezeket meg is rendelhetitek (e-book formájában is)!
A rendelésekre 20% a kedvezmény, így a 2990 forintos könyvek 2390 forintért a tiétek lehetnek.
Az e-bookok ára 1500 forint, ezekre nincs más kedvezmény.



A Ciceró Könyvstúdiónál hamarosan megjelenik Arnold Szilvia és Arnold Viktória Galambkaland c. gyerekkönyve: Gábor, a falusi galamb megvalósítja nagy álmát: a városba költözik, ott barátokra talál, kalandokba keveredik.
Terjedelem: 80 oldal; ára: 2490 forint. Megjelenés: könyvhétre.



A könyvhétre jelenik meg Simon Tamásnak vérmacskáról szóló új könyve: Vérmacskavér - avagy a világuralom Alfira tör. A könyv hamarosan előrendelhető a Könyvtündértől.
Ajánlott fogyasztói ára: 2490 forint.
(Az illusztráció az első kötet borítója)



Az Agave könyvheti újdonságait itt találjátok:
 - Baráth Katalin: A borostyán hárfa
 - Brandon Hackett: Az ember könyve
 - Kondor Vilmos: Budapest novemberben
 - Laurell K. Hamilton: Végzetes flört
 - Lissa Price: A testbérlők
 - Neil Gaiman: Amerikai istenek




Libri könyvbemutató Erdélyben:
MÁJUS 19., 18 ÓRA Marosvásárhely, Ariel Bábszínház (Posta u. 2.): a Látó Irodalmi Színpadának májusi meghívottjai Benedek Szabolcs A vérgróf, Papp Sándor Zsigmond a Semmi kis életek és Szabó Róbert Csaba a Fekete Dacia szerzője.Köteteiket a Libri Könyvkiadó gondozta. Beszélgetőtársuk: Láng Zsolt.

MÁJUS 21., 18 ÓRA Kolozsvár, BBTE Bölcsészettudományi kar (Horea út 31.), Popovici terem. Papp Sándor Zsigmond Semmi kis életek, Szabó Róbert Csaba Fekete Dacia és Benedek Szabolcs A vérgróf című kötetének bemutatója. Beszélgetőtárs: Demény Péter.

A rendezvények létrejöttéhez a Szépírók Társasága járult hozzá Akönyv utóélete című rendezvénysorozatuk keretében, amelynek támogatói kiemelten az NKA és a MASZRE.A marosvásárhelyi Látó Irodalmi Színpad támogatója: Jaap Scholten író.

BÓNUSZ: MÁJUS 18. SZÉKELYUDVARHELY: Benedek Szabolcs és Papp Sándor Zsigmond. Művelődési Ház, 18 óra. Beszélgetőtárs: Csinta Samu.
Forrás: facebook.com




Nincsenek megjegyzések: