Hírek - Új Philip K. Dick-könyv || Új Leslie L. Lawrence-könyv || Előrendelhető a Csokoládé-trilógia 3. része



Június 28-án jelenik meg az Egy megcsúszott lélek vallomásai Philip K. Dick tollából, az Agave kiadó gondozásában. (Angol címe: Confessions of a Crap Artist)
A hírt a facebookon találtuk, más információt még nem árult el a kiadó.

2012 novemberében új Leslie L. Lawrence-könyv kerül a könyvesboltok polcaira, amely a Rabszolgák 1-2. címet kapta.
Rövid fülszöveg a facebookról:
Robert McKinley úgy eltűnik, mintha a föld nyelte volna el; Leslie L. Lawrence egy szerzetes holttestére bukkan a Lagerfeld Galérián; Katmanduban vásárol egy napernyőt, pedig nincs is szüksége rá; Miss Donovant lelövik egy barlangban; felbukkannak a vascsőrű madarak és a kíváncsi döglegyek; Mr. Burger végre bevallja, hogy Melissa az ő lánya; Norbu rinpócse elárulja, hogy a szádhu varázsköpenye elnyeli a radarhullámokat. De hol van McKinley, ki rabolta el Melissát és ki követte el a gyilkosságokat?Leslie L. Lawrence iszik egy enyhén avas ízű, jakvaja, himalájai teát, hóna alá csapja a napernyőjét és a gazemberek nyomába ered. A végén persze mindenre fény derül.(Vagy mégsem?)


Már előrendelhető Joanne Harris Csokoládé-trilógiájának harmadik, befejező kötete (Csokoládé és fátyol) az Ulpius-ház kiadónál. A megjelenés ideje várhatóan 2012. november.
Bolti ára 3990 forint lesz, előrendeléssel 3199 forint.
Információk itt.

Nincsenek megjegyzések: