Hírek - Rukkola, a könyvcserélde || Megjelent Tasmina Perry új regénye || Előrendelhető az új Kathy Reichs-könyv


A magyar könyves közösség új oldallal ismerkedhet meg: Rukkola
Leírásuk:
Magyarország első online könyvcserélő központja, ahol könyvet kaphatsz könyvért cserébe. Valódi könyvek cserélnek valódi gazdát egy virtuális felület segítségével.
Az oldalt itt találjátok! Használjátok egészséggel, gyarapodjatok szuper könyvekkel! :)Egy nagyon nyári, nagyon szerelmes-bűnügyes: Tasmina Perrytől megjelent A sztárok ügyvédje! 25% kedvezménnyel vegyétek-vigyétek!
Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
A könyv elérhetősége pedig itt.
Facebook.com
Dr Csont és/vagy Temperance Brennan rajongóknak: már rendelhető az új Kathy Reichs regény, A csontok nem hazudnak.
Kiadó: Ulpius-ház Könyvkiadó
A könyvet itt találjátok és rendelhetitek meg 25% kedvezménnyel.
Facebook.com
Frissítés: Kommentben érkezett: "Az Alexandra nagy nyári akciójában szintén kaphatók Kathy Reichs könyvei. Igaz, hogy a régebbi kiadásban, de lényeges olcsóbban (1.196,- Ft). A csontok nem hazudnak korábban Halálos döntések címmel jelent meg."2 megjegyzés:

Shanara írta...

Az Alexandra nagy nyári akciójában szintén kaphatók Kathy Reichs könyvei. Igaz, hogy a régebbi kiadásban, de lényeges olcsóbban (1.196,- Ft). A csontok nem hazudnak korábban Halálos döntések címmel jelent meg.
Én egyébként már azt várom, hogy mikor fogunk túljutni a már megjelent 4 kötet újra megjelenésén és mikor jelennek meg az új, eddig még ki nem adott részek. Ugyanezt várom a Szingli fejvadász sorozatnál is.

TandL írta...

Köszönöm, kiegészítettem!
Az az igazság, ezeket a könyveket még annyira nem ismerem, de most ismét okosodtam! :)

@m