Tech | EpisodeCalendar - Avagy mi hogyan követjük kedvenc sorozatainkat

Rengeteg (értsd: lassan konvergálunk a végtelenhez :) ) sorozatot nézünk, rövid időn belül nagy bajban voltunk, melyikkel pontosan hol is tartunk, melyik évad, hányadik rész. Szerintem sokatoknak ismerős a helyzet :)

És akkor rátaláltam erre az oldalra. Az az igazság, ez volt az első, amit megnéztünk, de le is ragadtunk náluk; lehet, hogy vannak jobb oldalak is, de nekünk - úgy tűnik - tökéletesen megfelel.

Persze tettek is azért, hogy belopják magukat a szívünkbe: még pár éve írtunk nekik egy e-mailt egy apró ötlettel kapcsolatban, amit perceken belül meg is válaszoltak, majd a következő nagy frissítésbe be is került az ötletünk, megvalósítva :) (Most egyébként nagyon töröm a fejem, hogy ez mi lehetett, de már nem emlékszem...)

Na, nem akarom szaporítani a szót, készítettem inkább pár screenshotot, ahol kiemeltem, mi miért szeretjük annyira, miért is hasznos egy ilyen weboldal :)

A lényeg: a kezdőoldal, egy naptár
Zöld színnel a premierek vannak jelölve, pirossal pedig az évad finálék


Ez pedig a leggyakrabban látogatott oldal: a még nem látott sorozataim összefoglalója
Ha rákattintok a képre, alul megjelennek a még nem látott részek, amik aztán már csak megnézésre és egy pipálásra várnak


Összefoglaló is van a még futó, illetve a már befejezett sorozatokról.
A lap érdekessége a kis statisztika: eddig 2452 epizódot láttunk a bejelölt 2971-ből, ami 2 hónap, 28 nap és 19 órányi folyamatos sorozatnézést jelentene. Durva, igaz?
Ha ihletet várunk, akkor ez az egyik kedvenc lapunk: top sorozatok kategorizálva, ezek pl. a legjobb (legnézettebb) romantikus sorozatok
De kereshetünk más szempontok alapján is
Ha beállítjuk ez a menüpontot, akkor pedig még e-mailt is kaphatunk, illetve egy másik fülön akár exportálhatunk google calendarba is

Ez pedig az utoljára nézett sorozatunk adatlapja, mindenféle hasznos infóval (imdb link, trailer link, pontszám, véget ért-e már vagy még fut, melyik csatorna adja, valamint ugye az epizódok listája, végül pedig pár sorozatcím, ami esetleg tetszhet nekünk)
Több helyen is láthattátok az oldal alján a címkéket, itt is szoktunk nézelődni, ha valami újdonságra vágyunk


 Szóval mi itt keresgélünk és jelölgetünk, ha sorozatozunk; Ti mit szoktatok használni?


@m

Nincsenek megjegyzések: